Sweetkitchen engros ApS er nordens største importør af kage og bageprodukter med ene forhandling af en række produkter fra forskellige producenter, herunder fra Wilton & Ibili.

Der er ikke salg til private fra denne side.

Nærmeste forhandler oplyses på mail:

Salg@Sweetkitchen-engros.dk eller pr. Tlf: 33 15 12 87

Mission og Vision

Vores mission er at, sikre vores kunder med de rigtige produkter, og gøre det nemt for vores kunder. vi har stor focus på at, alle vores produkter er med dansk label. alle sukker / chokolade afgifter betalt. så du får mere tid til dine kunder.

Vores vision er, at vi vil være din absolut mest serviceorienterede Partner og hjælpe dig med dine behov.
Vi er til for at sikre din succes med projekter / ønsker og vi er altid klar til at gå et ekstra skridt for dig som kunde.

Vi fokusere på bæredygtighed, og vi genbruger mest

Brugervilkår – Sweetkitchen.dk

Nedenstående vilkår finder anvendelse når du anvender vores hjemmeside Sweetkitchen.dk.

Hjemmesiden er ejet og drevet af:

Sweetkitchen Engros Aps
Sortevej 8A
DK-8543 Hornslet
Danmark
CVR.: 25 39 66 34
Telefon: (+45) 33 15 12 87
Mail: salg@sweetkitchen-engros.dk

Tilmelding som bruger
Ved tilmelding som bruger af Sweetkitchen.dk, vil du få tildelt et valgfrit brugernavn og adgangskode. Brugernavn og adgangskode er helt personlige oplysninger.


Handelsbetingelser

Al handel foregår i henhold til Sweetkitchen’s handelsbetingelser


Personlige oplysninger

Vi behandler persondata fortroligt, og overholder GPDR.


Ejendomsret og immaterielle rettigheder

Alt indhold på Sweetkitchen.dk, herunder tekst, grafik, billeder, produktnavne, logoer, ikoner og software, tilhører sweetkitchen, og vi forbeholder os enhver ejendomsret og immateriel rettighed til indholdet. Du må kun anvende indholdet til privat brug og må ikke videregive, bruge eller på anden måde udnytte indholdet uden Sweetkitchen forudgående skriftlige samtykke.


Links til tredjeparts websider

Sweetkitchen.dk kan indeholde links til tredjeparters websider. Sweetkitchen bærer ikke ansvaret for de pågældende websider, og brugen af disse sker på eget ansvar.


Support eller reklamation

Hvis du har brug for support i forbindelse med din brug af sweetkitchen.dk, eller en reklamation kan du henvende dig til på tlf. 33 15 12 87 eller skrive til anne.d@sweetkitchen-engros.dk


Ansvarsfraskrivelse

Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysninger og funktioner på Sweetkitchen.dk er korrekte og uden fejl, men kan ikke garantere dette, og vi påtager os ikke noget ansvar for fejl, udeladelser og nedbrud og for tab som følge af din brug af Sweetkitchen.dk.

Sweetkitchen’s 5 gyldne regler:

Hurtig levering

Små kolli

Stort sortiment

Fornuftige priser

Dansk sprog på labels