Flag cookies

Flag cookies

Antal: 20-25 stk.
Bages ved 200°C varmluft

Opskrift:
200g. Sweetkitchen Cookie Mix
50g. smør
1 æg
Sweetkitchen Rød pasta- eller pulverfarve

Fremgangsmåde:
Mix alle ingredienser (med undtagelse af den røde farve) sammen i din røremaskine og ælt kort sammen til dejen samler sig. Del dejen i tre dele, farv 2/3 dele rød og lad den sidste del være neutral. Pak dejene ind i film og læg i køleskabet i 1 time. Rul den røde dej ud i ca. 1,5cm. tykkelse og skær dejen ud på den lange side i to strimler a’ 2,5cm. i bredden og to strimler a’ 1,5cm. i bredden. Rul den hvide farve ud i 1,5cm. tykkelse og skær dejen ud på den lange side i to strimler a’ 2,5cm. i bredden og en strimmel a’ 1,5cm. i bredden. 

Samling: 
Lav en bunke med: rød 2,5cm., hvid 2,5cm. og rød 2,5cm. Lav en bunke med: en rød 1,5cm., hvid 1,5cm. og en rød 1,5cm. Saml de to bunker med en hvid 2,5cm. lodret mellem de to bunker. Tryk det hele sammen til en rektangel, pak det ind i film og læg i køleskabet i ca. 30 minutter. Skær flagene ud i 0,5cm. tykkelse og bag dem i ca. 8-10 minutter ved 200°C varmluft. Hold øje, så de ikke bliver for mørke. Afkøl flagene på en rist. 

Dette skal du bruge fra vores sortiment

Flagkage

Flagkage / Danmarkskage

Opskrift:
450g. Sweetkitchen Cupcake Mix
250g. stuetempereret smør
4 æg
Sweetkitchen Rød pulverfarve (1,5 tsk.)
300g. Sweetkitchen Fluffy Frosting
2 dl. mælk
2 dl. vand
Sweetkitchen Fødselsdagsmix rød/hvid (SW273)

Fremgangsmåde:
Pisk Cupcake Mix, smør, æg og pulverfarve sammen i din røremaskine til det er lyst og luftigt. Smør en springform (ø20-22cm.) og hæld dejen i. Bages ved 160°C varmluft i ca. 25-30min. Tjek med en tandstik om kagen er færdigbagt. Lad kagen køle af. Pisk i mellemtiden Fluffy Frosting sammen med mælk og vand. Kom det i en sprøjtepose.

Samling: 
Skær toppen af kagen, så overfladen er lige. Del kagen i to. Læg den ene bund på dit serveringsfad og udstik med to skåle/ringe på 14cm. og 9 cm, så du danner en rille. Fjern rillen af kagedej. Gør det samme med den anden bund. Fyld Fluffy Frosting i rillen og i et 2 cm. lag på toppen. Læg den anden bund på og gentag. Smør hele kagen op med Fluffy og pynt med små toppe af resten af Fluffy, krymmel og flag. 

Disse ting skal du bruge fra vores sortiment