DIY Rustne Søm

DIY Rustne Søm

How to guide:

#1: Pose 1, sukker og vand hældes i en gryde.

#2: Massen koges op til 160-163ºC.

#3: Imens bolchemassen koger, smører du din bolchemåtte, skrabere og handsker med neutral madolie. Tænd også din ovn på 60ºC varmluft. (Den skal bruges til at holde din masse blød senere i processen)

#4: Massen hældes ud på din bolchemåtte – VÆR FORSIGTIG, da der er meget bolchemasse!

#5: Arbejd nu med bolchemassen i et par minutter. Sørg for hele tiden at få al masse med.

#6: Tilføj nu Lakrids Aroma og bland det godt i massen.

#7: Tilsæt nu Sort Farve og bland igen rigtig godt.

#8: Tilsæt til sidst begge “Pose 4” og bland igen godt.

#9: Begynd nu at bruge bolchemåtten til at ælte med. Sørg igen for hele tiden at få al masse med.

#10: Efter 5-10 minutter kan du begynde at bruge hænderne at ælte med. Vær dog forsigtig, da massen stadig er meget varm.

#11: Smør din saks med lidt neutral madolie.

#12: Tag en lille klump af gangen (og sæt resten ind i din ovn på en bageplade med bagepapir på)

#13: Tril en pølse, fold den på midten og tril igen. Skær enderne af og læg dine rustne søm på et stykke bagepapir.

#14: Fortsæt indtil du har brugt al bolchemasse.

#15: Hæld begge “Pose 5” i et fad / bakke og beklæd dine rustne søm. Sørg for at banke det overskydende pulver af.

Glimmer nødder

Glitter nødder

Vi har leget lidt med vores Edible Dust og brugt det til at dekorere forskellige slags nødder. Vi har brugt både mandler, cashewnødder, hasselnødder og valnødder.

Det skal du bruge:

– Forskellige nødder
Edible Dust fra Sweetkitchen

1. Hæld en lille smule Edible Dust i en plastbøtte med låg.
2. Tilsæt dine nødder og sæt låg på.
3. Ryst grundigt og nødderne er klar til at dekorere med.

Tip: Edible Dust Gold, Kobber og Red lægger sig klar bedst omkring nødderne, da de er metallic farver. Du kan dog få de andre farver til at træde mere frem ved at tilføje en lille smule Edible Dust Gold til eksempelvis pink, blå, grøn og lilla.

Produkter du skal bruge

Påskehare Kage

Påskehare Kage

Du skal bruge:
Sweetkitchen Cupcake Mix
125g. stuetempereret smør
2 æg
Sweetkitchen Bagespray
Sweetkitchen Citronmousse (50g.)
1/4L. piskefløde
Sweetkitchen Pink Vermecelli
Lakrids slik-snørebånd
Sweetkitchen Sukkerøjne

Påskebageform fra Wilton
Sprøjtepose
Tyl 4B

Sådan gør du:
1. Følg anvisningerne på Cupcake Mix.
2. Spray din påskehare bageform med Sweetkitchen Bagespray og hæld dejen i.
3. Bag kagen i ca. 20 minutter, men hold øje med den, da ovne bager forskelligt.
4. Når kagen er kølet af, pisker du din citronmousse.
5. Tyl kagen op med citronmoussen og pynt med Pink Vermecelli, sukkerøjne og lakridssnørebånd.

Produkter du skal bruge:

DIY Slikkepinde Kit

Sweetkitchen DIY Slikkepinde Kit

Vores DIY Slikkepinde Kit er et nemt projekt, at kaste sig ud i. Det kræver nemlig ingen æltning eller andet af selve massen, men det endelige produkt er stadig lækkert! Og hvem elsker ikke en god smagfuld slikkepind i flotte farver?

Vores sortiment består lige nu af 4 forskellige varianter med smagskombinationer som Jordbær/Mango, Cola/Ananas, Banan/Lakrids og Æble/Tutti Frutti.

HOW-TO

#1 : Dette indeholder et slikkepinde-kit. Vi har taget udgangspunkt i vores jordbær/mango kit.

#2 : Hæld pose 1, vand og sukker i en gryde.

#3 : Kog massen op til 160-163ºC.

#4 : I mellemtiden klargøres slikkepindene ved at lægge skabelonen under bagepapiret og læg pindene på.

#5 : Når massen er kølet ned til cirka 135ºC tilsættes først smag og dernæst farve.

#6 : Tilsæt til sidst pose 2. Rør grundigt i gryden.

#7 : Hæld forsigtigt massen ud efter skabelonen og pynt med sprinkles inden massen sætter sig.

#8 : Når slikkepindene er kølet af, pakkes de ind i de medfølgende poser og lukkes med et stykke tape i bunden.

Vores udvalg af DIY slikkepinde kit

DIY Bolchekit

Sweetkitchen DIY Bolchekit

Endnu en bestseller i vores sortiment er vores DIY Bolchekit. Vi har lige pt. 9 forskellige varianter, som hver især har ingredienser til at lave 2 forskellige smage.

Nedenfor finder du en trin-for-trin billedeguide, som tager dig gennem processen. Vi har her taget udgangspunkt i vores kit “Bubblegum/Cola”.

Rigtig god fornøjelse!

HOW TO

#1 : Kittet indeholder disse ingredienser samt bolchemåtte, bolchehandsker og skrabere. Har du købt et refill kit, vil ingredienserne være det eneste indhold.

#2 : Disse redskaber skal du bruge til at lave bolcher.

#3 : Vi anbefaler at du bruger lidt neutral madolie til at smøre bolchemåtte, handsker og skrabere med. På den måde klistrer bolchemassen ikke fast til redskaberne.

#4 : Tag pose 1, sukker og vand og hæld op i en gryde og kog op til en temperatur på 160-163ºC.

#5 : Hæld forsigtigt massen ud på din smurte bolchemåtte.

#6 : Tilsæt din smag (her cola-smag)

#7 : Tilsæt herefter farven (her brun farve)

#8 : Tilsæt pose 6 (eller nr. 2 eller nr. 4 – afhængig af kit)

#5 : Start forsigtigt med at arbejde med bolchemassen med skraberne. Husk hele tiden at få al bolchemasse med.

#10 : Når massen køler lidt mere og bliver lidt mere fast, kan du begynde at bruge bolchemåtten til at ælte med.

#11 : Når massen er fast nok, triller du en pølse og klipper dine bolcher i passende størrelser. Sørg for at holde dem adskilt på bolchemåtten, så de ikke klistrer sammen.

#12 : Hæld dine bolcher i en frysepose og tilsæt pose 3 (eller post 5 – afhængig af kit). Ryst grundigt, så al pulveret fordeles på dine bolcher. Pulveret forhindrer dine bolcher i at klæbe sig sammen.

Vores sortiment af DIY Bolchekits

DIY Flødebolle Kit

Sweetkitchen Lav Selv Flødebolle Kit

Vi har efterhånden en del forskellige flødebollekits i sortiment, men de er alle bygget ens op med en sprød flødebollebund sprøjtet op med en luftig og lækker flødebolleskum. Det hele er overtrukket med kvalitetschokolade.

I serien af flødebollekits har vi vores klassiske med mørk og hvid chokolade. Derudover har vi lavet nogle sæson kits til påske, halloween og jul.

Nedenfor finder du en trin-for-trin billedeguide til, hvordan du laver vores DIY Flødebollekit. Allernederst har vi uploadet en video, som viser teknikken bag, hvordan du sprøjter høje fine flødeboller.

Rigtig god fornøjelse!

HOW TO

#1 : Dette er indholdet i vores klassiske flødebollekit med mørk chokolade.

#2 : Pose 1, vand og sukker hældes i en 3L. røreskål.

#3 : Det hele piskes stift med enten håndmikser eller røremaskine. Vær opmærksom på, at hvis du bruger røremaskine skal piskeren nå helt til bund, så du får det hele med.

# 4 : Pose 2, sukker og vand hældes i en gryde.

#5 : Varm massen forsigtigt op til 117ºC.

#6 : I mellemtiden klargøres bundene. Vi har her brugt en rist med et stykke bagepapir under.

#7 : Når sukkersiruppen har nået 117ºC hældes den ned til massen, mens der piskes forsigtigt.

# 8 : Når alt sukkersirup er tilføjet, piskes massen ved høj hastighed til den danner toppe, som kan stå selv.

#9 : Fyld massen i sprøjteposen og klip et hul på ca. 8-10mm. Pres luft ud af posen.

#10 : Sæt sprøjteposen ned på flødebollebunden og pres. Lad skummet komme helt ud til kanten inden du løfter forsigtigt opad, mens der stadig presses. På den måde bliver du ved indtil flødebollen har nået en højde på 5-6cm. Når alle flødeboller er sprøjtet op, har de bedst af lige at stå og tørre lidt inden chokoladeovertræk. De kan få 10-15min. i ovnen ved 50ºC varmluft.

#11 : Tag pose 3 og 160g. chokolade og hæld op i en skål og smelt det over vandbad til en temperatur på 45ºC (ved mørk chokolade: 48ºC). Når temperaturen er nået fjernes skålen fra vandbad og de resterende 40g. chokolade tilføjes. Rør i chokoladen til den er 30ºC (ved mørk chokolade: 32ºC). Det er vigtigt at chokoladen ikke er for varm, for så vil skummet smelte.

# 12 : Tag en paletkniv (gerne med huller), sæt flødebollen ovenpå og hold den over skålen med chokolade. Tag en ske og hæld chokoladen over flødebollen – husk at tjek, at du har dækket al skummet.

#12 : Pynt med frysetørret hindbærstykker inden chokoladen sætter sig.

Sådan sprøjter du dine flødeboller op

Vores sortiment af DIY Flødebolle kits

Dubai Bites

Dubai Bites

Du skal bruge:
Chokoladeform
Termometer
Skraber
Plastskål til temperering

Chokolade (vi har både brugt mælk og mørk)
Pistaciecreme
Kadayif
Sweetkitchen Guldstøv

Sådan gør du:
1. Temperer dit chokolade
2. Pensl din chokoladeform med Guldstøv for et pænt look og støb chokoladeskallerne
3. Bland pistaciecreme og kadayif
4. Fyld din chokoladeform
5. Luk dine Dubai Bites.
6. Bank dem forsigtigt ud på et stykke bagepapir
7. Nyd dem!

Oplagte chokoladeforme til Dubai Bites