Opskrift på flødeboller, 12 stk.

1 brev Sweetkitchen flødebolleskum
108g. almindeligt sukker
108 g. kogende vand
140g. chokolade
13g. kakaosmør (perler eller pulver)
Flødebollebunde
Frysetørret hindbær

Bland 1 brev Sweetkitchen flødebolleskum grundigt sammen med 108g. sukker. Kog 108g. vand i kasserollen. Tilsæt det kogende vand til skålen og pisk straks. På røremaskine: 3-4 minutter ved højeste hastighed. Håndmikser: 4-5 minutter. Sæt bundene på bagepapiret og fyld straks massen i en sprøjtepose. Klip 3 cm. af sprøjteposen og sprøjt flødebollerne op i ca. 5 cm. højde. Sæt flødebollerne til side mens du tempererer chokoladen. Overtræk dine flødeboller og pynt med frysetørret hindbærstykker.

Del gerne dine flødeboller på de sociale medier og tag os meget gerne #sweetkitchendk
Vi vil elske at se jeres kreationer!

Inspirationsbilleder