Flagkage / Danmarkskage
Opskrift:
450g. Sweetkitchen Cupcake Mix
250g. stuetempereret smør
4 æg
Sweetkitchen Rød pulverfarve (1,5 tsk.)
300g. Sweetkitchen Fluffy Frosting
2 dl. mælk
2 dl. vand
Sweetkitchen Fødselsdagsmix rød/hvid (SW273)
Fremgangsmåde:
Pisk Cupcake Mix, smør, æg og pulverfarve sammen i din røremaskine til det er lyst og luftigt. Smør en springform (ø20-22cm.) og hæld dejen i. Bages ved 160°C varmluft i ca. 25-30min. Tjek med en tandstik om kagen er færdigbagt. Lad kagen køle af. Pisk i mellemtiden Fluffy Frosting sammen med mælk og vand. Kom det i en sprøjtepose.
Samling:
Skær toppen af kagen, så overfladen er lige. Del kagen i to. Læg den ene bund på dit serveringsfad og udstik med to skåle/ringe på 14cm. og 9 cm, så du danner en rille. Fjern rillen af kagedej. Gør det samme med den anden bund. Fyld Fluffy Frosting i rillen og i et 2 cm. lag på toppen. Læg den anden bund på og gentag. Smør hele kagen op med Fluffy og pynt med små toppe af resten af Fluffy, krymmel og flag.