Opskrifter

Flagkage

Flagkage / Danmarkskage

Opskrift:
450g. Sweetkitchen Cupcake Mix
250g. stuetempereret smør
4 æg
Sweetkitchen Rød pulverfarve (1,5 tsk.)
300g. Sweetkitchen Fluffy Frosting
2 dl. mælk
2 dl. vand
Sweetkitchen Fødselsdagsmix rød/hvid (SW273)

Fremgangsmåde:
Pisk Cupcake Mix, smør, æg og pulverfarve sammen i din røremaskine til det er lyst og luftigt. Smør en springform (ø20-22cm.) og hæld dejen i. Bages ved 160°C varmluft i ca. 25-30min. Tjek med en tandstik om kagen er færdigbagt. Lad kagen køle af. Pisk i mellemtiden Fluffy Frosting sammen med mælk og vand. Kom det i en sprøjtepose.

Samling: 
Skær toppen af kagen, så overfladen er lige. Del kagen i to. Læg den ene bund på dit serveringsfad og udstik med to skåle/ringe på 14cm. og 9 cm, så du danner en rille. Fjern rillen af kagedej. Gør det samme med den anden bund. Fyld Fluffy Frosting i rillen og i et 2 cm. lag på toppen. Læg den anden bund på og gentag. Smør hele kagen op med Fluffy og pynt med små toppe af resten af Fluffy, krymmel og flag. 

Disse ting skal du bruge fra vores sortiment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *